За автора

Казвам се Спаска Бойкова и съм от гр. Пловдив.

За мен пътуването  е начин на живот, страст, професия и хоби. Съдбата реши да се занимавам с туризъм – и така вече 27 години работя като туроператор. През всичките тези години освен работата по организацията на пътуванията в офиса, съм придружавала много от групите ни като екскурзовод и водач от агенцията ни. Освен служебно използвам всяко свободно време да пътувам и лично.  Занимавам се с йога, обичам да плувам и да танцувам. Особено зараждащи за мен са разходките и походите в планината. Горд покорител съм на част от нашите планински първенци, достигнала съм до много от прекрасните ни високо планински езера и хижи. С настъпилото извънредно положение от 13 март 2020г. ни отнеха възможността да пътуваме, а на нас- и да работим. Казват, че социалната изолация отприщва творчески способности у човека.

Е поне така стана при мен- дълго спотаяваното ми желание да опиша част от моите пътешествия- близки и далечни, служебни и лични ме подтикна  да започна. Другото ми хоби е да фотографирам местата, които  посещавам, хората  с които ги споделям. Снимките , които използвам в пътеписите ми са изцяло авторски, а местата, които описвам са посетени и преживени лично от мен.

Надявам се,  моите статии да бъдат полезни и интересни на всички хора, за които  като мен пътуването е свобода на духа, радост за сетивата и полет на душата.

Back to top button
error: Съдържанието е под авторски права
Close
Close

Беше засечен Adblock софтуер

Моля, позволете показването на рекламите за да подпомогнете развитието на този блог.